PRAKTIJK VOOR MASSAGETHERAPIE


In mijn praktijk bent u op de juiste plek voor een massage van specifieke delen van uw lichaam of een totale lichaamsmassage.

Daarnaast ben ik ook gediplomeerd voor het geven van ooracupunctuur, cuppen, voetreflexmassage en aromatherapie.

U kunt bij mij terecht puur ter ontspanning of voor de behandeling van specifieke klachten met de intentie om uw lichaam weer beter te laten functioneren. Dit doe ik vanuit de overtuiging dat het lichaam in staat is zichzelf te herstellen. Door met verschillende vormen van massage, maar ook Shiatsu te werken, geef ik uw lichaam een zetje in de goede richting zodat u zich weer meer in balans voelt.

Ik ben aangesloten bij het CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en voldoe hiermee aan de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg, voor meer informatie kijk op www.catcollectief.nl.


U kunt bij mij terecht voor:

shiatsu massage;
ontspanningsmassage;
voetreflexmassage;
oorreflexologie;
aromatherapie.


Ald Mear 28, 9104 HE Damwâld | 06 – 37 38 35 43 | Openingstijden

PRAKTIJK VOOR MASSAGETHERAPIE


In mijn praktijk bent u op de juiste plek voor een massage van specifieke delen van uw lichaam of een totale lichaamsmassage.

Daarnaast ben ik ook gediplomeerd voor het geven van ooracupunctuur, cuppen, voetreflexmassage en aromatherapie.

U kunt bij mij terecht puur ter ontspanning of voor de behandeling van specifieke klachten met de intentie om uw lichaam weer beter te laten functioneren. Dit doe ik vanuit de overtuiging dat het lichaam in staat is zichzelf te herstellen. Door met verschillende vormen van massage, maar ook Shiatsu te werken, geef ik uw lichaam een zetje in de goede richting zodat u zich weer meer in balans voelt.

Ik ben aangesloten bij het CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en voldoe hiermee aan de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg, voor meer informatie kijk op www.catcollectief.nl.


U kunt bij mij terecht voor:

shiatsu massage;
ontspanningsmassage;
voetreflexmassage;
oorreflexologie;
aromatherapie.


Ald Mear 28, 9104 HE Damwâld | 06 – 37 38 35 43 | Openingstijden


GUN JEZELF EEN RELAX MOMENT
EN MAAK EEN AFSPRAAK


Afspraak maken